IN DE KIJKER

De leerlingen van het vijfde trekken ieder jaar naar het CLB voor een medisch onderzoek. Vooral in de binnentuin is het fijn vertoeven.

9 februari 2018

Om 13.30 u. vertrok de scholenoptocht aan de poort van de GBS. Talrijke ouders en grootouders stonden te wachten om samen met de kinderen achter de wagen van de Boegezekoekers naar het Gemeenteplein te trekken. Velen waren prachtig verkleed. De juffen en meester trokken als Roodkapjes en jagers mee met de stoet. Meester Chris was […] >>> Lees meer

5 februari 2018

Quinten D. van het derde leerjaar is er in geslaagd om zich tot Prins Carnaval 2018 te laten kronen. In een spannende strijd tijdens het kindercarnaval trok hij aan het langste eind. Er staan hem enkele leuke activiteiten met de Boegezekoekers te wachten. Hij zal vast en zekere een waardige prins zijn. Proficiat Quinten! >>> Lees meer

CLB

Bij het CLB (Centrum voor Leerlingenbegeleiding) kun je terecht voor informatie en voor allerlei hulp.

Als kinderen en jongeren zich niet goed voelen in hun vel, of als hun ontwikkeling dreigt vast te lopen, zoeken we samen een haalbare oplossing.

Voor sommige problemen krijg je in het CLB een antwoord. Voor andere wijst het CLB je de weg naar collega’s in andere diensten.

Adres:
Vrij CLB Midden-Limburg
Saviostraat 39
3530 Houthalen
011/525205

Arts:
Monique Frederix

Sociaal verpleegkundige:
Rina Vrancken

Pedagoge:
Katleen Bervoets

Maatschappelijk werker:
Jean Bartels

Mevrouw Bervoets is de contactpersoon voor onze school en coördineert de CLB-teamwerkzaamheden. Zij is om de 14 dagen aanwezig op school op woensdag van 08.40 u. tot 10.30 u. De juiste data vindt u terug op de kalender op deze website. Ouders kunnen altijd bij Katleen terecht met hun vragen.