IN DE KIJKER

De leerlingen van het vijfde trekken ieder jaar naar het CLB voor een medisch onderzoek. Vooral in de binnentuin is het fijn vertoeven.

3 mei 2018

Tijdens de WO lessen leren de kinderen over het thema ‘anders zijn’. De papa van Nayla kwam ons vertellen over Marokko. De mensen dragen er andere kleren, ze eten andere dingen, ze schrijven anders…kortom alles is er anders. We hebben zelfs lekkere Marokkaanse thee mogen proeven en Nayla en haar mama hebben Marokkaanse Koekjes voor […] >>> Lees meer

26 april 2018

De leerlingen van L5 + L6 gingen naar de voorstelling van Ief Postino. Hij vertelde over zijn ervaringen als postbode. “Post!”, een voorstelling over brieven, over verhalen en over trage communicatie In “Post!” komt Ief Postino niet alleen vertellen over ontmoetingen met de briefschrijvers en -ontvangers. Hij staat met zijn publiek ook graag stil bij […] >>> Lees meer

CLB

Bij het CLB (Centrum voor Leerlingenbegeleiding) kun je terecht voor informatie en voor allerlei hulp.

Als kinderen en jongeren zich niet goed voelen in hun vel, of als hun ontwikkeling dreigt vast te lopen, zoeken we samen een haalbare oplossing.

Voor sommige problemen krijg je in het CLB een antwoord. Voor andere wijst het CLB je de weg naar collega’s in andere diensten.

Adres:
Vrij CLB Midden-Limburg
Saviostraat 39
3530 Houthalen
011/525205

Arts:
Monique Frederix

Sociaal verpleegkundige:
Rina Vrancken

Pedagoge:
Katleen Bervoets

Maatschappelijk werker:
Jean Bartels

Mevrouw Bervoets is de contactpersoon voor onze school en coördineert de CLB-teamwerkzaamheden. Zij is om de 14 dagen aanwezig op school op woensdag van 08.40 u. tot 10.30 u. De juiste data vindt u terug op de kalender op deze website. Ouders kunnen altijd bij Katleen terecht met hun vragen.