IN DE KIJKER

De leerlingen van het vijfde trekken ieder jaar naar het CLB voor een medisch onderzoek. Vooral in de binnentuin is het fijn vertoeven.

19 december 2017

Samen met de verschillende levensbeschouwingen hebben we even stilgestaan bij enkele feesten. In aparte groepjes hebben we gepraat, a.d.h.v. feestattributen, over Kerstmis, Pasen en het Joelfeest. Ook maakten we zelf kerstkaarten om uit te delen. Als afsluiter hebben we een feest in elkaar gestoken. Er waren wraps, fruitkerstbomen en een heerlijke cocktail. Al de leerlingen […] >>> Lees meer

19 december 2017

Op voorstel van een aantal leerlingen nemen we met de GBS nemen deel aan de KOEKENBAK van Ketnet. Ze kozen als goed doel ‘De Cliniclowns’. Zodoende bakken, verkopen en eten we tijdens De Warmste Week koekjes t.v.v. de Cliniclowns. Het eindresultaat: € 392,27!! Proficiat iedereen. Bekijk hier de foto’s.         >>> Lees meer

CLB

Bij het CLB (Centrum voor Leerlingenbegeleiding) kun je terecht voor informatie en voor allerlei hulp.

Als kinderen en jongeren zich niet goed voelen in hun vel, of als hun ontwikkeling dreigt vast te lopen, zoeken we samen een haalbare oplossing.

Voor sommige problemen krijg je in het CLB een antwoord. Voor andere wijst het CLB je de weg naar collega’s in andere diensten.

Adres:
Vrij CLB Midden-Limburg
Saviostraat 39
3530 Houthalen
011/525205

Arts:
Monique Frederix

Sociaal verpleegkundige:
Rina Vrancken

Pedagoge:
Katleen Bervoets

Maatschappelijk werker:
Jean Bartels

Mevrouw Bervoets is de contactpersoon voor onze school en coördineert de CLB-teamwerkzaamheden. Zij is om de 14 dagen aanwezig op school op woensdag van 08.40 u. tot 10.30 u. De juiste data vindt u terug op de kalender op deze website. Ouders kunnen altijd bij Katleen terecht met hun vragen.