IN DE KIJKER

De leerlingen van het zesde houden dit schooljaar voor de 25ste keer een taaluitwisseling met onze bevriende school uit Namur. Hier zie je Lisa met haar Franstalige vriendin in Namur.

9 februari 2018

Om 13.30 u. vertrok de scholenoptocht aan de poort van de GBS. Talrijke ouders en grootouders stonden te wachten om samen met de kinderen achter de wagen van de Boegezekoekers naar het Gemeenteplein te trekken. Velen waren prachtig verkleed. De juffen en meester trokken als Roodkapjes en jagers mee met de stoet. Meester Chris was […] >>> Lees meer

5 februari 2018

Quinten D. van het derde leerjaar is er in geslaagd om zich tot Prins Carnaval 2018 te laten kronen. In een spannende strijd tijdens het kindercarnaval trok hij aan het langste eind. Er staan hem enkele leuke activiteiten met de Boegezekoekers te wachten. Hij zal vast en zekere een waardige prins zijn. Proficiat Quinten! >>> Lees meer

Meerdaags

De jongens en meisjes van het vijfde en zesde leerjaar gaan jaarlijks op verkenning aan de kust of in de Ardennen. Via deze pagina’s kunt u hun belevenissen volgen in woord en beeld.

De leerlingen van het zesde nemen tweemaal per jaar deel aan de taalklassen. Dit is een uitwisselingsproject met onze vrienden uit Namur. Ook hun avonturen kunt u hier zien.

Dit schooljaar trekken we 29 mei tot 2 juni naar de Oostende!

Plaats een bericht in ons gastenboek.
gastenboek