IN DE KIJKER

De leerlingen van het zesde houden dit schooljaar voor de 25ste keer een taaluitwisseling met onze bevriende school uit Namur. Hier zie je Lisa met haar Franstalige vriendin in Namur.

19 december 2017

Samen met de verschillende levensbeschouwingen hebben we even stilgestaan bij enkele feesten. In aparte groepjes hebben we gepraat, a.d.h.v. feestattributen, over Kerstmis, Pasen en het Joelfeest. Ook maakten we zelf kerstkaarten om uit te delen. Als afsluiter hebben we een feest in elkaar gestoken. Er waren wraps, fruitkerstbomen en een heerlijke cocktail. Al de leerlingen […] >>> Lees meer

19 december 2017

Op voorstel van een aantal leerlingen nemen we met de GBS nemen deel aan de KOEKENBAK van Ketnet. Ze kozen als goed doel ‘De Cliniclowns’. Zodoende bakken, verkopen en eten we tijdens De Warmste Week koekjes t.v.v. de Cliniclowns. Het eindresultaat: € 392,27!! Proficiat iedereen. Bekijk hier de foto’s.         >>> Lees meer

Meerdaags

De jongens en meisjes van het vijfde en zesde leerjaar gaan jaarlijks op verkenning aan de kust of in de Ardennen. Via deze pagina’s kunt u hun belevenissen volgen in woord en beeld.

De leerlingen van het zesde nemen tweemaal per jaar deel aan de taalklassen. Dit is een uitwisselingsproject met onze vrienden uit Namur. Ook hun avonturen kunt u hier zien.

Dit schooljaar trekken we 29 mei tot 2 juni naar de Oostende!

Plaats een bericht in ons gastenboek.
gastenboek